Grevelingenweek

16 t/m 23 oktober 2019

meer weten...

 

Dam-X 7-11 oktober 2015

Zeil-& Surfcentrum Brouwersdam organiseert van 7-11 oktober 2015 DAM-X. Het water-en boardsportevent bevat een vol programma aan activiteiten rondom de EFPT, het Europees Kampioenschap Freestyle Windurfen.

De EFPT bestaat uit een tour van 6 Europeese kampioenschappen in Europa. De locals Davy Scheffers, Rick Jendrusch en Tim Ruyssenaars nemen deel aan dit EK. Uniek voor de Brouwersdam is het EK voor vrouwen. Een pilot waar DAM-X trots op is om dit te mogen organiseren.  Naar verwachting bestaat de fleet uit 32 heren en 15  vrouwen.

Verder staat DAM-X  in het teken  van actie, beleving, lifestyle, plezier en promotie van de watersport in het Deltagebied. Ons doel is om een breed publiek te bereiken en bezoekers in aanraking te laten komen met de vele water-en boardsporten op de Brouwersdam en in de regio. Uiteraard is er ook aan recreatief surfend Nederland gedacht. Voor hen start tijdens het weekend de Windsurfwedstrijd DAM X-Perience. Het Friday Night event is een spektakel  voor boardsporters met show voor het publiek. Verder een party zaterdagavond en vele andere side events om vooral in beweging te blijven.