Route

Vanuit Den Haag
Volg de A13 richting Delft/Rotterdam. Voeg op knooppunt Kleinpolderplein in op de A20/E25 richting Ring Rotterdam (west)/ Europoort/ Hoek van Holland. Neem afslag 10-knooppunt Kethelplein-Schiedam Noord en voeg in op de A4 richting Europoort Zierikzee. Ga vervolgens over op de A15 richting Hellevoetsluis/Europoort/N57. Neem afslag 12 Brielle naar Hellevoetsluis/Middelburg. Volg de N57, zodra er borden Goedereede verschijnen, volgt u die. Daarna borden Ouddorp volgen tot aan Brouwersdam.

Vanuit Rotterdam
Volg de A15 richting Hellevoetsluis/Europoort/N57. Neem afslag 12 Brielle naar Hellevoetsluis/Middelburg. Volg de N57, zodra er borden Goedereede verschijnen, volgt u die. Daarna borden Ouddorp volgen tot aan Brouwersdam.

Vanuit Goes
Volg de N256 en de N59 naar Zierikzee via de Zeelandbrug. Neem vervolgens de N59 en ga bij Serooskerke over op de N57. Blijf de N57 volgen tot aan Brouwersdam.

Vanuit Utrecht
Volg de A12 richting Den Haag/Rotterdam. Houdt rechts aan en volg de A20. Neem afslag 10-knooppunt Kethelplein-Schiedam Noord en voeg in op de A4 richting Europoort Zierikzee. Ga vervolgens over op de A15 richting Hellevoetsluis/Europoort/N57. Neem afslag 12 Brielle naar Hellevoetsluis/Middelburg. Volg de N57, zodra er borden Goedereede verschijnen, volgt u die. Daarna borden Ouddorp volgen tot aan Brouwersdam.

Parkeren

In alle gebieden is ruimschoots parkeergelegenheid. Op de Grevelingendam en de Kabbelaarsbank is een betaald parkeerregeling van 1 april tot en met 30 oktober.