Muziek

Een uitgestrekt gebied als de Brouwersdam is ideaal voor muzikale evenementen, intieme optredens, dancefeesten of grootschalige concerten, er is voor iedere organisator wat wils. De Brouwersdam is al acht jaar de vaste thuisbasis voor Concert at SEA. Ook treden er regelmatig bandjes en DJ's op en worden er cocktailparties, CD-presentaties, bruiloften en bedrijfsfeesten georganiseerd.

De Brouwersdam Bruist!

Concert at SEA

Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland is met 40.000 bezoekers per dag uitgegroeid tot een van de grootste festivals van Nederland. Het is tevens het paradepaardje van BLØF, die het festival in 2016 voor de elfde keer organiseert. De unieke locatie met uitzicht op de Noordzee, de lage toegangsprijs en de gezellige sfeer is voor veel mensen reden een weekend naar de Brouwersdam te komen.

Meer dan een Muziekfestival
Met een groep vrienden nog even naar het Zeeuwse strand. Vooraan staan bij je favoriete artiest. Liggend op de dam met een biertje en lekker eten. Een rondje in het reuzenrad en met een cocktail in de hand kijken naar de zonsondergang. Op Concert at SEA is inmiddels meer te beleven dan op een gewoon muziekfestival. Zo valt er met de vaste presenatoren Viggo Waas, Joep van Deutekom en Peter Heerschop van NUHR genoeg te lachen en gebeurt er elk jaar wel iets bijzonders. Zo was er een tribute aan Michael Jackson door met 40.000 mensen de moonwalk te dansen. En in 2010 zong het publiek als het grootste koor van Nederland een ode aan Zeeland op de melodie van Brabant (Guus Meeuwis). Er rijden, lopen en vliegen straattheatersacts over het terrein en er is een uitgebreid assortiment aan eten en drinken met aandacht voor al het lekkers dat Zeeland te bieden heeft.

Concert at SEA, 1 en 2 juli 2016 
www.concertatsea.nl

Beachboom

Aan de voet van de Brouwersdam glanst en groeit al vele jaren een pareltje onder de dance events: Beachboom.
Een uitbundig feest vol van muzikale en theatrale verrassingen waar je samen geniet van de zon, het strand, de zonsondergang en uitgelaten danst en feest met je voeten in het zand.

Volgende editie van Beachboom is op zaterdag 6 augustus 2016. 
Kaartverkoop www.beachboom.com.